kristin991.mylivepage.ru
My Lands www.mlgame.ru

Това е моят форум. Вие можете да създавате теми и да участвате в обсъждането им

Добави в избрани за мен Изпращане на имейл
Обратно към началоkristin991.mylivepage.ru / Форум / Общи / Един начин за печелене от интернет!Малко,но сигурно с Bux.to

Един начин за печелене от интернет!Малко,но сигурно с Bux.to

Създаване на темаСъздаване на тема | Към списка

ДобавеноТекст

Mitko
Един начин за печелене от интернет!Малко,но сигурно с Bux.to
1587 дни назад 12.01.2008 19:27:07 Цитат('1480745','88','6','1458')">Съобщи за спам

Това не е програма с която трябва да сърфирате или да четете e - mail а накрая да получите центове за 100-ци
Часове пред компютъра...
Затова ви представям програмата BUX.to

Знаете,че рекламодателите дават пари за реклама,но какво ще кажете да ви плащат,за да гледате тяхната реклама?? Звучи добре,нали? Нека все пак да видим фактите.
Как работи всичко ...
Bux.to е сайт с рекламна цел там се публикуват десетки реклами на други сайтове всеки ден...и всеки които иска да рекламира плаща.... а Bux . to плаща на вас за да посетите тези сайтове...Просто кликвате изчаквате 30 секунди и затваряте прозореца...
Какво се иска да правите...
След като се регистрирате влизате с ваше username i password и натискате "Surf Ads" отваря се прозорец с различни линкове кликате първия
изчаквате 30 секунди да видите "Done" и след него зелена отметка затваряте прозореца и отваряте следващия линк ...
Ако видите вместо "Done" Червен -X затваряте прозореца и го отваряте отново-рядко се случва....

Колко мога да печеля ...
Гарантирано 10 посещения на ден по 0.01$ значи гарантирано 0.10$ на ден ....малко е 3$ месец ....но тук идва добрата новина
Ако си намерите един реферал (някои ваш познат или не познат които също се регистрира вписвайки вашия ник) то вие ще получавате също по 0.01$ за всеки негов клик ....това е 100% отгоре или иначе казано
Ако имате 20 реферала който правят по 10 клика това прави 2$ на ден или 60$ на месец +3$-които вие лично ще генерирате
-Ами ако не мога да намеря реферали....тогава сайта предлага да си купите(да наистина) за 17$ може да си купите 10 реферала
за 35$---35 реферала
за 98$---100реферала
за 450$---500реферала
Сами разбирате ,че това не е толкова скъпо имайки в предвид ,че
10 реферала по 10 клика =1$
10 клика от вас=0.1$
или иначе казано за 17 дена вие ще си върнете инвестицията от 17$ ---- А рефералите ви остават за винаги......
или една много бодра стратегия регистрирате се кликате редовно и спечелвате 17$ купувате реферали ...продължавате купувате още докато
имате около 1000 реферала(да възможно е)
след което спокоино може да се оттеглите с печалба от около
1000 по 10 по 0.01$=100$ на ден
е не става толкова лесно но е възможно прочетете форума на сайта там ще се убедите ....

А как ще си взема парите....
Парите се изпращат чрез paypal . com -трябва да се регистрирате от там можете да си ги приберете по много начини –директно в дебитната карта в България (наи-удобното) или с чек или с банкова сметка
А може и директно да си купите нещо от e - bay нали вие сте си ги изкарали тези пари...:)

И помнете!Забавлявайте се!! :)
За регистрациите можете да използвате каквито ви хрумнат данни.Единствено държавата и и-мейла трябва да са верни.Дали ще се запишете си е изцяло ваш избор.

Идеи за още реферали: разкажете на свои приятели и познати,които смятате че ще се заинтересуват от това да изкарат пари от интернет.Можете да приложите вашият referral link (специалният линк,който ви дава всеки сайт,за да каните хора) като подпис в писмата си или постингите във форуми.Имайте предвид,че някои форуми не разрешават това.Винаги се консултирайте с правилата за публикуване.Също така не изпращайте писмата на който ви падне с едничката идея да зарибите някого.Това е СПАМ,който не се приема с радост от никого! Можете да го използвате и в чат стаи,но често това също се приема за спам и непозволена реклама и е възможно да ви изгонят от чата.Друга възможност е така наречения referral exchange (размяна на реферали).Вие се записвате като реферал на някого,а той се записва под вас в програма по ваш избор.Така ако и двамата сте активни,а щом е предложено това обичайно сте, всички са доволни.
Допълнителни идеи.Не са най-добри,но може да са ви полезни:
Организирайте си линковете към сайтовете примерно в таблица на Excel.Така ще можете да си ги кликвате по ред и да не се чудите.Направете си нов и-мейл в безплатен сайт по ваш избор и го ползвайте за регистрациите по сайтовете.Така няма да се обърква с личната ви поща.Не препоръчвам Yahoo и Hotmail,защото мнозина са се напатили от спам атаки и затова често и-мейлите от там биват блокирани автоматично.
Опитайте нищо не губите ..всичко отнема 3мин. На ден
ВАЖНО!Ако решите да се запишете през линкa,ще станете мой реферал.Ще си кажете – защо пък да му помагам на този? Ето защо:
- Ако се запишете директно на сайта вие попадате в категорията ‘свободни реферали’ и сайта ви продава на някой паралия.Изпитал съм го на свой гръб.И така вие пак ‘работите’ за някого.
- Записвайки се под мен обаче, винаги ще можете да ми зададете въпроси (на mitaka1980@abv.bg) и аз съм готов да ви окажа подкрепа и да ви дам съвет във всякаква ситуация свързана с програмите.
- Повечето хора дори не си дават труда да ви обяснят кое-как.За разлика от мен.
- Не е достатъчно?,на всеки мои реферал ще изпратя малка и съвсем автономна програмка-автокликър/има опция за автоматична активация при стартиране на п.с.-то/това прави цялата работа много удобна,само си следите състоянието на сметката и не е нужно да си влизате винаги в акаунта:) Хайде, сега е момента!

• единственото изключение е в случай на неплащащ сайт,но аз проверявам и ще информирам при такъв случай.
За регистрация кликнете на линка отдолу:
http://bux.to/?r=bux.todragonfly Ако имате някакви въпроси, идеи или съвети можете да ме откриете на mitaka1980@abv.bg Щастлив съм да помогна на всеки!

Коментари: 0 Разглеждани: 562
Име Парола
покажи домейн... ( / Регистрация )

Предмет

В текста може да използвате Wiki или HTML тагове

Кой е на сайта?
Анонимни: 5, Регистрирани: 0 (?)